Yaşam

Ünlü oyuncu Matthew Perry 54 yaşında hayata veda etti

Ünlü oyuncu Matthew Perry, Friends dizisindeki Chandler Bing karakteriyle dünya çapında tanınan bir oyuncu olarak tanındı. Ancak ne yazık ki Perry 54 yaşında jakuzide boğularak hayatını kaybetti.

Matthew Perry 54 yaşında öldü!

Matthew Perry, 19 Ağustos 1969’da Massachusetts, ABD’de doğdu. Eğlence dünyasına ilk adım attığında genç yaşta tiyatro ve reklamlarda rol alan yetenekli bir oyuncuydu. Ancak asıl çıkışını 1994 yılında başlayıp 2004 yılına kadar devam eden “Arkadaşlar” dizisiyle yaptı.

Friends dizisindeki Chandler Bing karakteri Perry’ye büyük ün kazandırdı ve izleyiciler tarafından sevgiyle karşılandı. Komik mizah anlayışı ve canlandırdığı karakterin kendine has kişiliği, dizinin dünya çapında bu kadar şöhrete ulaşmasının en büyük nedenleri arasında yer alıyor.

Spotify yeni Friends Mix listesini duyurdu

Perry, Friends dışında birçok film ve televizyon projesinde de yer aldı. Bunların arasında The Whole Nine Yards, 17 Again, The Good Wife ve The Garip Çift yer alıyor. Tiyatro sahnesinde de başarılı bir kariyere sahip oldu ve birçok oyunda rol aldı.

Ancak Matthew Perry’nin yetenekleri sadece oyunculukla sınırlı değildi. Aynı zamanda bağımlılıkla mücadele konusunda açık sözlü duruşu ve bu alanda birçok hayır kurumunda aktif rol almasıyla sosyal sorumluluğunu da yerine getirmiştir.

Matthew Perry’nin ani ölümü ailesi, arkadaşları ve hayranları için büyük bir kayıp. Oyuncunun ölüm nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak ilk bilgilere göre Cumartesi akşamı (Türkiye’de Pazar) jakuzide bir cansız beden bulundu. Herhangi bir yabancı madde izine rastlanmadığı belirtildi.

Şüphesiz ki Matthew Perry, eğlence dünyasına katkıları ve Friends dizisindeki unutulmaz rolüyle hafızalara kazınan bir oyuncu olarak hatırlanacak. Onu muzip esprileri ve bizi gülümseten samimiyetiyle hatırlayacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu